Kavel / verhuur tool

We hebben een tool ontwikkeld voor visualisatie van projecten door gemeentes, notarissen, aannemers, vastgoedmarkt en verhuurbedrijven.

De tool laat snel en duidelijk zien wat de status is van verkocht/verhuurd, beschikbaar en in optie.

Ook kan een overzicht van een bijvoorbeeld wegenplan gevisualiseerd worden. Hoe ver staat het? Wat is al gedaan en welke plekken wordr nog aan gewerkt.

Deze tool kan gepersonaliseerd worden met uw logo en kan gekoppeld worden aan uw website.

Met deze handige en duidelijke tool laat u geintereseerden zien wat de status is en houdt u de bewoners, potentiele kopers of huurders goed op de hoogte.

De tool is door u via een beveiligde inlog zelf te beheren zodat u de status op beschikbaar, verkocht/verhuurd of in optie gezet kan worden.

Vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op voor vragen en kosten.

mod-marketing-banner
mod-online-adverteren-NEDERLAND

Lokaal online adverteren

Adverteer uitsluitend waar je klanten zitten!

Adverteer slim met banner advertenties door display / video / mobile banners te plaatsen op alle grote en kleinere Nederlandse websites die bezocht worden door bezoekers bij jou uit de buurt! Niet alleen plaatsen wij jouw advertentie / banner, maar ons systeem monitort, optimaliseert en stuurt aan op het beste resultaat voor iedere geïnvesteerde euro.

Kortom, we hebben echt alles in huis om van jouw campagne een (betaalbaar) succes te maken en we maken de banners graag voor je. In combinatie met de kaveltool is lokaal adverteren een krachtige manier om je geintereseerden te bereiken.

Bakker, groenteboer, fietsenhandel of de lokale Jumbo, jij kunt adverteren met je bedrijf op websites die bezocht worden door jouw klanten uit je regio.

Hoe klein of groot je campagne / budget ook is. Wij gaan er vol voor!

Display Advertising voor Gemeentes, makelaars… 

Bereik jouw doelgroep op het juiste moment met een relevante boodschap

Display Advertising is een effectief online marketinginstrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Wil je meer naamsbekendheid genereren? Of meer verkeer naar de website sturen?

Met de juiste strategie en KPI’s (gemiddelde bestelwaarde, brutowinst, aantal websitebezoekers, reactietijd bij klachten, productiecyclus en ROI) kunnen ook de doelstellingen met Display Advertising worden bereikt. De mogelijkheden van Display Advertising worden steeds uitgebreider doordat bezoekers steeds beter worden herkend. Hiermee kan de juiste doelgroep effectief worden bereikt en kan Display Advertising ook worden gezien als performance kanaal. In combinatie met de kaveltool heeft u dan een sterke manier om geintereseerden te bereiken en te informeren.

Open chat
Meer weten?
Kan ik je ergens mee helpen? Onze adviezen zijn geheel gratis.