1. Home
  2. /
  3. Marketing
  4. /
  5. Google Adwords

Google Adwords

Wat is AdWords?

AdWords is het advertentieprogramma van Google, en kan gezien worden als een onlineveilingsysteem. Elke keer dat er een zoekopdracht in Google wordt ingetoetst, gaat er een veiling van start. Adverteerders die gevonden willen op de zoekopdracht die op dat moment is ingetoetst, doen een bod.

De combinatie van de hoogte van het bod en factoren als relevantie, kwaliteit van de landingspagina en CTR (doorklikratio) bepaalt uiteindelijk welke advertenties vertoond worden en waar. Pas als er op jouw advertentie wordt geklikt, betaal je. Dit noemt Google het CPC (cost-per-click) model.

Met Google AdWords betaal je alleen als je ook daadwerkelijk bezoekers krijgt.
Dit betekent dat als je alleen in beeld komt, je niet betaalt. Klikt er iemand op jouw tekstadvertentie dan betaalt je een bepaald bedrag. Bij MijnOnlineDomein zorgen wij voor transparantie omdat je zelf eigenaar bent van het AdWords account. Je betaalt dus ook zelf het AdWords budget aan Google waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Bij MijnOnlineDomein betaal je een vast bedrag per maand voor het beheer en optimalisatie van de AdWords campagne.

Waarom jouw website tekstadvertenties nodig heeft!
Tekstadvertenties zijn de advertenties die in beeld komen van Google AdWords. Deze zijn erg belangrijk voor een succesvolle Google AdWords campagne. MijnOnlineDomein maakt meerdere teksten aan en laat deze vervolgens om de beurt in beeld komen. Zodoende kunnen wij bepalen welke advertenties het beste werken voor jouw campagne. Uiteraard bepaalt de klant de boodschap, wij zullen op basis hiervan verschillende varianten testen om zo efficiƫnt mogelijk te kunnen adverteren met Google AdWords.

Offerte aanvragen

Ik wil een voorstel voor:

1 + 14 =

Open chat
Meer weten?
Kan ik je ergens mee helpen? Onze adviezen zijn geheel gratis.