1. Home
  2. /
  3. Marketing
  4. /
  5. Lokaal online adverteren

Lokaal online adverteren

Adverteer uitsluitend waar je klanten zitten!

Een slim systeem om online banner advertenties (display / video / mobile) te plaatsen op alle grote Nederlandse websites. Lokaal, regionaal of landelijk op websites met jouw banner?  1 – 200 KM rondom jouw bedrijf? NO PROBLEM!

Hoe klein of groot je campagne / budget ook is. Wij gaan er vol voor!

We plaatsen niet alleen jouw advertentie / banner, op websites in jouw buurt waar jouw bezoekers komen, maar ons systeem monitort, optimaliseert en stuurt aan op het beste resultaat voor iedere geïnvesteerde euro. Kortom, we hebben echt alles in huis om van jouw campagne een succes te maken die ook nog eens betaalbaar is.

Een all round internetbedrijf en een gedegen speller op het gebied van Online Advertising met én alle benodigde producten en diensten in huis.

MijnOnlineDomein maakt websites en webshops die zo worden opgebouwd dat ze uiterst zoekmachinevriendelijk (SEO) zijn en klaar om relevante bezoekers te kunnen ontvangen, altijd met als uitgangspunt om een aanvraag of verkoop te gaan realiseren. Hulp nodig of een consult? Neem contact met ons op!


Waarom zou ook voor jouw bedrijf online adverteren werken ?

Dat is simpel. Als jij wilt adverteren bij jou in de buurt, lokaal of landelijk, vertel ons maar wat je wilt! Een van de meest praktische redenen voor het inzetten van Online adverteren is het feit dat je een vast bedrag betaalt voor het werk dat wij doen. Dat start al bij € 250,= voor 30 dagen je banner op diverse grote websites.

Wij zetten het systeem voor je op en (indien gewenst) maken we de banners voor je (9 HTML5 bewegende banners voor € 249,= (excl. BTW) en krijg je online inlog met RealTime gegevens over je campagne!

Dus heb je een cafe, ben je slager, bakker, groenteboer, de lokale JUMBO, Mc Donalds, Burger King, Notaris kantoor of garage? Wij zorgen dat jouw boodschap (banner) verschijnt op websites die bezocht worden door bewoners in de buurt van jouw bedrijf. 1 – 200 KM omtrek van jouw bedrijf?Wij zorgen dat de banners getoond worden op de grootste websites van Nederland, België, Luxemburg, Engeland, Duitsland, Spanje…

Offerte aanvragen

Ik wil een voorstel voor:

11 + 15 =

Open chat
Meer weten?
Kan ik je ergens mee helpen? Onze adviezen zijn geheel gratis.