Bel Ons 020 – 614 0197 Support Ticket   Login

JA, NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP!

een complete, professionele & betaalbare website voor elke ondernemer…

Bedrijfswebsite Aktie!

Webshop Aktie!

Maatwerk

Producten & Diensten

Online Marketing

Overige (Anders)

Waarom een nieuwe website?

Onderstaand geven wij 10 eenvoudige redenen waarom jouw bedrijf een fantastische website verdient. Als we samen nog even verder denken dan zullen we er al snel meer hebben.
Jouw bedrijf komt geloofwaardiger over

Laat jouw klanten op jouw website vertellen hoe ze de samenwerking hebben ervaren. Reviews of testimonials worden veelvuldig geraadpleegd en wegen zwaar mee in de eindbeslissing.

Potentiële klanten kunnen jouw bedrijf online vinden

Wij zorgen ervoor dat de website makkelijk gevonden wordt in de zoekmachines. Ook kunnen wij diverse online marketingkanalen toevoegen die het bereik kunnen vergroten. Van lokaal tot internationaal.

Je kan heel efficiënt het verkeer op de website analyseren

Met Online Marketing kun je heel gemakkelijk jouw (potentiële) doelgroep in kaart brengen en benaderen. Ook wanneeer ze op jouw wesite zijn geweest en weer zijn vertrokken (Remarketing/Retargeting).

Op jouw website is marketingmateriaal makkelijk aan te passen

Mocht je verschillende producen en/of diensten hebben die gevoelig zijn voor prijsstragetgieën dan kun je deze zeer eenvoudig beheren via een eenvoudig dashboard. Met enkele klikken weer up-to-date.

Klantenservice via de website laten verlopen is goedkoper

Wanneer je veelvuldige klantcontacten hebt dan is het raadzaam om deze snel en adequaat op te volgen. Tegenwoordig zijn er instanties die dergelijke services waarderen. Een consument kijkt hier naar!

Jouw website is 24 uur per dag beschikbaar

Het maakt niet uit waar en hoe laat, jouw website is altijd bereikbaar op alle apparaten voor jouw potentiële klanten. Geef voldoende informatie en zorg voor een meerdere manieren om contact op te nemen.

Marketing via internet is kosten efficiënter dan traditionele marketing

Online Marketing heeft enkele belangrijke voordelen boven traditionele marketing. Het is goedkoper, beter meetbaar, beter op te volgen en direct. Jouw advertentie staat binnen de kortste keren online.

Een website vergroot de geografische slagkracht van jouw bedrijf

Met een professionele website kun je buiten jouw grenzen denken. Ben je een lokaal bedrijf dan kun je regionaal gaan denken of zelfs landelijk of internationaal. Jouw website is er klaar voor.

Een website is makkelijker voor klanten

Tegenwoordig zijn potentiële klanten gewend om in eerste instantie de website van het betreffende bedrijf te bezoeken. Een website is simpelweg gemakkelijk en stelt de klant in staat contactloos informatie in te winnen.

Een website adres is makkelijker te onthouden dan een telefoonnummer

Jouw domeinnaam moet al voor zich spreken. Dat is wat de klant onthoudt. Wanneer jouw website wordt bezocht, zorg er dan voor dat alle mogelijke manieren van contactleggen in de website zijn ingebouwd.