ONLINE MARKETING

Maximaal resultaat uit jouw online campagneOfferte aanvragen

Online Marketing

Online Marketing is één van de belangrijkste onderdelen binnen de marketing strategie.
Als online marketing specialisten weten wij welke kanalen het beste bij je passen en renderen. Van banners, video en mobile tot social media als Facebook en LinkedIn. Met de juiste mix behalen we als online marketing bureau voor jou het hoogste rendement!

online-marketing-seo

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO pakket vanaf €250,- per maand.

Ongeveer 90 tot 95% van alle internetgebruikers gebruikt Google. Andere bekende zoekmachines zijn Yahoo!, Bing, Vinden.nl en voorheen Lycos en Ilse. Optimalisatie voor zoekmachines is dus een zeer belangrijk onderdeel geworden binnen de online marketing mix. MijnOnlineDomein kan dit traject voor jou inregelen.

Google AdWords (SEA)

SEA pakket vanaf € 175,- per maand.

Het is dé manier om in korte tijd hoog in Google te komen! Met zoekmachine marketing bereik je in een zeer kort tijdsbestek zeer gerichte bezoekers; potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw product of dienst.MijnOnlineDomein kan dit traject voor jou inregelen.

online-marketing-google-adwords
online-marketing-sale_img

Display Advertising

Display Advertising pakket vanaf € 500,- per maand.

Naast de advertenties in de zoekmachine van bijvoorbeeld Google is er een andere mogelijkheid om te adverteren: het Display Netwerk. Het Display Netwerk is een verzameling van duizenden websites en mobiele apps waar jouw tekst-, afbeelding-, video- en Rich Media advertenties kunnen worden getoond aan relevante doelgroepen. MijnOnlineDomein kan dit traject voor jou inregelen.

Retargeting

Retargeting pakket vanaf € 500,- per maand.

Met retargeting bereik je relevante website bezoekers opnieuw zodra ze zich op andere websites begeven. Zo zorg je ervoor dat potentiële klanten of sollicitanten gedurende hun oriëntatieproces in contact blijven met jouw organisatie. MijnOnlineDomein kan dit traject voor jou inregelen.

online-marketing-retargeting
online-marketing-affiliate-marketing

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing pakket vanaf € 500,- per maand.

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. MijnOnlineDomein kan dit traject voor jou inregelen.

Social Advertising

Social Advertising pakket vanaf € 275,- per maand.

Binnen online marketing speelt Social Media Marketing een steeds belangrijkere rol. Wij helpen je graag met advies rondom het adverteren op Social Media. Of het nu gaat om relevante advertenties op Facebook, LinkedIn, Twitter of Youtube.MijnOnlineDomein kan dit traject voor jou inregelen.

online-marketing-social-advertising

Een responsive website op maat laten maken

Dat kan natuurlijk ook! Vraag vrijblijvend advies en een offerte aan.

…ontwerp – creatie – implementatie – exploitatie – optimalisatie…

Meer informatie over ons aanbod

Wil je meer weten over onze Aktie!, Bedrijfswebsite of Webshop, Templates, Maatwerk, Producten & Diensten, Online Marketing of anders? Benieuwd of wij jouw idee of wens kunnen verwezenlijken? Vul dan dit formulier in en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Z

Deskundig advies

Z

Klantgericht

Z

100% vrijblijvend

Z

Hoogwaardige kwaliteit

Z

Compleet Online

Z

Binnen 3 uur reactie

Bedrijfswebsite Aktie!

Webshop Aktie!

Maatwerk

Producten & Diensten

Online Marketing

Overige (Anders)