Bel Ons 085-5000 800 Support Ticket   Login

MijnOnlineDomein werkwijze

Uiteraard kunnen we de website alleen samen met jou realiseren. Immers ken jij jouw markt, jouw bedrijf en jouw klanten het beste. Daarom sturen we je voordat we de website gaan bouwen een makkelijk aanleverdocument. In dat document vragen we je de informatie, teksten en wensen voor het logo, de huisstijl en de website in te vullen. Met die informatie die wij van jou ontvangen gaan wij vervolgens aan de slag om een perfecte website te bouwen.

Stap 1:

Domeinnaam aanvragen of verhuizen.

We zullen allereerst jouw online domein moeten veiligstellen. Dat doen we door de domeinnaam(en) voor jou vast te leggen. Mocht er al een domeinnaam(en) in beheer zijn dan kunnen wij deze eenvoudig verhuizen. Hoe dan ook, wij regelen alles!Na deze veiligstelling ontvang je van ons de eerste maandfactuur welke betaald dient te worden voordat we verder gaan en je ontvangt de overeenkomst welke getekend dient te worden voordat we verder kunnen.

Stap 2:

Logo & Huisstijl

We hebben nu jouw logo en voorkeurskleuren nodig om de website vorm te gaan geven. In het Compleet Online pakket zit een compleet te ontwikkelen logo. In goede samenspraak zullen we hier mee aan de slag gaan totdat je compleet tevreden bent. De aanlevering van alle benodigde informatie geschiedt door middel van een aanleverdocument.Mocht er al een logo aanwezig zijn dan zullen wij deze bewerken zodat wij deze kunnen gebruiken voor de te ontwikkelen website.

Stap 3:

Wij bouwen de conceptversie van jouw website.

Allereerst kiezen we een template (design) uit welke het beste bij jouw onderneming past. Daarbij kan je uiteraard aangeven wat voor soort foto’s en kleuren je in de website wilt terugzien. Met de teksten(*), het logo en fotomateriaal(*) en jouw input gaan wij vervolgens aan de slag om de website exact te bouwen zoals jij die voor ogen hebt.(*) Geen teksten en/of fotomateriaal voorhanden? Geen probleem, als extra service kunnen wij jouw teksten schrijven en fotomateriaal aankopen.

Stap 4:

Evaluatie en controleronde.

Uiteraard wil je de website eerst goedkeuren voordat we hem voor je online zetten (hosting). Daarom ontvang je binnen een week een preview van jouw nieuwe website. Deze preview is een volledig werkende versie van je website. Je kan hiermee het complete design, de menustructuur en werking van de functionaliteiten zoals een formulier en het menu uitgebreid testen.

Stap 5:

Live-gang definitieve website.

Nadat we de eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in. Geen zorgen, wij regelen alles!Ook na de live-gang blijven wij alles voor jouw in de gaten houden! Je kunt ons gratis advies en/of hulp vragen via chat, e-mail en telefoon.

Niet inbegrepen in het maandbedrag* Vraag een prijsopgafe aan!

EEN RESPONSIVE WEBSITE OP
MAAT LATEN MAKEN

Dat kan natuurlijk ook! Vraag vrijblijvend advies en een offerte aan.