Over ons

MijnOnlineDomein is een full service hostingprovider, gespecialiseerd in WordPress hosting, domeinnamen en het maken van betaalbare websites/webshops voor het midden en kleinbedrijf en de zelfstandige zonder personeel.
mod-overons-banner

Over MijnOnlineDomein

Transparantie, eerlijkheid, authenticiteit; woorden die je vandaag de dag niet meer weg kunt denken als het gaat om de website van jouw bedrijf. Hoe vaak is het niet gezegd; de consument accepteert geen leugens en bedrog meer, en dat is maar goed ook! Het gevolg van deze trend ‘de mondige consument’ is dat de eerste indruk een daalder waard moet zijn.

Transparantie, eerlijkheid, authenticiteit; woorden die ook gelden voor MijnOnlineDomein. Wij doen alles op all-in basis: strategie, inkoop, creatie, productie, monitoring, optimalisering én financiële afhandeling.

Bespreking tussendoor of telefonisch overleg? Anytime. We brengen het gewoon niet in rekening. Daarmee doen wij onszelf echt niet te kort, hoor. Ons verdienmodel zit in de afspraken die wij vooraf met jou overeenkomen. Op basis van een vast percentage of een vast bedrag. Dat is onze versie van transparant. Geen bijkomende kosten, geen uurtje-factuurtje. Je weet precies waar je aan toe bent.

MijnOnlineDomein is gespecialiseerd in internetmarketing in de breedste zin van het woord. Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Online Advertising en Online Marketingwereld. Wij zijn enthousiast, klantgericht en stellen ondernemerschap voorop.

Open chat
Meer weten?
Kan ik je ergens mee helpen? Onze adviezen zijn geheel gratis.