Marketing

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is het promoten van je merk, producten en/of diensten via één of meerdere online kanalen zoals online adverteren, social media of e-mailmarketing. Het voordeel van online marketing is, anders dan de traditionele media, dat je statistieken kan analyseren en hierdoor kan zien wat goed gaat en wat minder gaat, waardoor je snel kan reageren.
mod-marketing-banner

Maximaal resultaat uit jouw online campagne

de kracht van de herhaling

Lokaal adverteren.

Adverteer online in jouw straat of regio. Wij regelen alles voor je! Je krijgt toegang tot je persoonlijke dashboard met alle gegevens (CPM, CTR, Clicks + meer) van je campagne.

Google AdWords (SEA)

Relevante bezoekers naar de juiste pagina. Wij stellen alles voor je in en zorgen dat je beter gevonden wordt op Google door je Google Ads.

Social Media (Advertising)

Genereer kliks, leads, sales, shares & likes. Instagram, TikTok, Twitter, Facebook… Wij helpen je én adviseren wat wel en niet te doen.

Display Advertising

Bereik jouw doelgroep op het juiste moment met een relevante boodschap. Wij regelen alles en zorgen dat jouw advertentie (banner) de boodschap laat zien die je wenst!

Remarketing - Retargeting

Bereik geïnteresseerde potentiele klanten individueel. Wij bereiken jouw bezoekers nogmaals nadat ze op je banner geklikt hebben en op je website zijn geweest.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer kwalitatieve bezoekers naar jouw website omdat wij de zoekmachines zoals Google kennen. Wij weten wat ze graag “gevoedt” krijgen  om jouw bezoeker beter te kunnen vinden.

mod-online-adverteren-NEDERLAND

Lokaal online adverteren

Adverteer uitsluitend daar waar je klanten zitten!

Adverteer slim met banner advertenties door display / video / mobile banners te plaatsen op alle grote en kleinere Nederlandse websites die bezocht worden door bezoekers bij jou uit de buurt! Niet alleen plaatsen wij jouw advertentie / banner, maar ons systeem monitort, optimaliseert en stuurt aan op het beste resultaat voor iedere geïnvesteerde euro.

Kortom, we hebben echt alles in huis om van jouw campagne een (betaalbaar) succes te maken en we maken de banners graag voor je.

Bakker, groenteboer, fietsenhandel of de lokale Jumbo, jij kunt adverteren met je bedrijf op websites die bezocht worden door jouw klanten uit je regio.

Hoe klein of groot je campagne / budget ook is. Wij gaan er vol voor!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Meer kwalitatieve bezoekers naar jouw website

Ongeveer 90 tot 95% van alle internetgebruikers gebruikt Google om iets op te zoeken. Andere bekende zoekmachines zijn Yahoo!, Bing, Vinden.nl en voorheen Lycos en Ilse.

Optimalisatie voor zoekmachines zoals Google is dus een zeer belangrijk onderdeel geworden binnen de online marketingmix. Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO). Het is de gekoesterde droom van elke website-eigenaar.

Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite ranking factoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar jouw website en meer bezoekers, leads en verkoop.

Google Adwords

Relevante bezoekers naar de juiste pagina

Om goede resultaten met AdWords te behalen geldt het credo: ‘kwaliteit gaat boven kwantiteit’. Hoe meer relevante bezoekers op je website, hoe groter de kans dat deze bezoekers conversies zullen opleveren.

Elke AdWords bezoeker kost immers geld en elke euro die je investeert in AdWords moet extra euro’s opleveren. We hebben dus liever weinig bezoekers met een hoge relevantie dan veel bezoekers die weinig opleveren.

Social media Advertising

Genereer kliks, leads, sales, shares & likes

SocialMedia (Advertising) is een ideale manier om een specifieke doelgroep aan te spreken. Dit komt voornamelijk doordat de verschillende social mediakanalen specifieke segmentering toelaten.

Hier hebben we het niet alleen over waar de doelgroep woonachtig is of welke studie diegene heeft afgerond, maar ook over zijn interessegebieden of de locatie waar hij zich begeeft. Is diegene bijvoorbeeld duurzaam, houdt hij van wielrennen of is diegene voor een dagtripje naar Amsterdam.Deze segmentering maakt dat de doelgroep persoonlijker kan worden aangesproken, wat weer kan bijdragen aan een hogere betrokkenheid met de organisatie.
Toch is enkel segmentatie niet voldoende om effectief te zijn met social advertising.

Display Advertising

Bereik jouw doelgroep op het juiste moment met een relevante boodschap

Display Advertising is een effectief online marketinginstrument om een groot publiek en specifieke doelgroepen te bereiken. Wil je meer naamsbekendheid genereren? Of meer verkeer naar de website sturen?

Met de juiste strategie en KPI’s kunnen ook de doelstellingen met Display Advertising worden bereikt. De mogelijkheden van Display Advertising worden steeds uitgebreider doordat bezoekers steeds beter worden herkend. Hiermee kan de juiste doelgroep effectief worden bereikt en kan Display Advertising ook worden gezien als performance kanaal.

Remarketing /Retargeting

Bereik geïnteresseerde potentiele personen individueel

Remarketing wordt ook wel ‘Retargeting’ genoemd en valt onder behavorial targetting.
Bezoekers maken steeds meer gebruik van verschillende websites om producten en/of diensten te vergelijken. Hierdoor wordt de uitdaging alsmaar groter om zo relevant mogelijk en on-top-of-mind te blijven. Dit is waar Remarketing om de hoek komt kijken en hier goed op in kan spelen.Met Remarketing bereik je relevante website bezoekers opnieuw zodra ze zich op andere websites begeven! Zo zorg je ervoor dat potentiële klanten of bijvoorbeeld sollicitanten gedurende hun “oriëntatieproces” in contact blijven met jouw organisatie.

Open chat
Meer weten?
Kan ik je ergens mee helpen? Onze adviezen zijn geheel gratis.