Laatste Nieuws

Lancering website Café de Zwart een feit!

door | jul 30, 2020

Sinds 1921 is het ras Amsterdamse Café de Zwart gevestigd op Spuistraat 334 grenzend aan het Spui midden in het centrum van Amsterdam. Het café ontleent zijn naam aan de achternaam van de oprichter in 1921, Onno de Zwart.

Het iconische Café de Zwart, is ingericht in Art Deco stijl met een vloer van Portugese tegeltjes. Dit café in hartje Amsterdam is te vinden op loopafstand van diverse bekende bezienswaardigheden in onze hoofdstad zoals het Begijnhof, De Bloemenmarkt, Kalverstraat, Koninklijk Paleis Amsterdam, De Dam, De 9 straatjes, het Amsterdamse Lieverdje en diverse musea.
In de ruime historie van Café de Zwart heeft zij een vaste gasten kring verzameld bestaande uit vooraanstaande schrijvers, uitgevers, journalisten, advocaten, kunstenaars en politici van lokaal, nationaal en internationaal niveau die zich tussen onze andere gasten duidelijk op hun gemak voelen.

Café de Zwart is voor jong & oud en iedereen is welkom en wordt goed verzorgd door het vriendelijke en servicegerichte personeel.

Klik hier!

 

Open chat
Meer weten?
Kan ik je ergens mee helpen? Onze adviezen zijn geheel gratis.